Bokningsinstruktioner

Här följer tydliga anvisningar på hur du bokar utbildningen hos oss till förarbevis för vattenskoter.

Kvarstår det några som helst funderingar om hur utbildningen så kan du läsa mer om utbildningen där vi samlat massvis med information, alternativt läsa bland våra vanliga frågor. Se även till att läsa igenom våra bokningsvillkorSkulle det vara något annat du undrar över och som du inte får svar på där, så går det givetvis alltid att ringa eller skicka oss ett mail. Våra kontaktuppgifter hittar du under kontakta oss.

Kom ihåg att ta med er egen vattenskoter till den praktiska körningen. Man kan vara två personer samtidigt per vattenskoter. Vill du hyra vattenskoter så kostar det 795 kr/person. Var då noga med att skriva det i samband med att du bokar. Då vet vi om att vi ska avsätta en vattenskoter till dig.

  1. Välj den ort som du vill göra den praktiska körningen och teoriprovet på. På varje ort står en kort sammanfattning om vart på orten vi kör och adressen dit. 

  2. Välj det datum du önskar. Kom ihåg att det alltid går att ändra datum i efterhand ifall du skulle få förhinder och det kostar ingenting att boka om till en annan dag.

  3. Ange namn, personnummer och e-post till de deltagare som du vill anmäla till utbildningen.

  4. Ange e-posten dit du vill att fakturan skickas. Om du vill att alla får var sin egen faktura så skriver du "Skicka fakturorna separat".

  5. Varukorgen visas. Tryck därefter på "Visa kundvagn".

  6. Du kommer se en sammanställning på det du bokat och förutsatt att allt ser rätt ut så trycker du på "Kassa". I sammanställningen finns även en knapp där du kan "Lägga till en anteckning" ifall du vill meddela oss något i samband med bokningen.

  7. Nu kommer du till den sista sidan där du fyller i dina uppgifter under "Leveransinformation". Följ därefter stegen tills du kommer till "Granska och skicka beställning". Du slutför bokningen genom att trycka på "Beställ".

Därefter skickas bokningen till oss. Vi lägger så snart vi kan (högst inom 24h) upp ett konto till dig i teoriportalen och mailar ut en bokningsbekräftelse tillsammans med dina inloggningsuppgifter.

Fakturan skickas till den mail du angivit och betalas antingen till Västkustens Vattenskoterutbildning AB:s Bankgiro eller till vårt Swish-nummer som även den står med på fakturan.

Om något skulle råka bli fel, du vill ändra något eller lägga till information, så kan du alltid ringa oss eller skicka ett mail så hjälper vi alltid till.

Återigen stort tack för ditt förtroende!

Välkommen till oss på VK Vattenskoterutbildning önskar

Daniel & Isak

William, Pontus, Andreas & Jonathan.