top of page

Bokningsinstruktioner

Vad roligt att du vill ta förarbevis för vattenskoter och att vi på VK Vattenskoterutbildning får förtroendet att hjälpa dig!

Kvarstår det några som helst funderingar om hur utbildningen går till så kan du läsa mer om utbildningen där vi samlat massvis med information. Skulle det vara något annat du undrar över och som du inte får svar på där, så går det givetvis alltid att ringa eller skicka ett mail till oss. Våra kontaktuppgifter hittar du under kontakta oss.

Teorin görs på distans via vår teoriportal online och lärarledd teori via videomöte på Teams (om vi inte kommer överens om något annat). Den praktiska körningen görs tillsammans med teoriprovet på plats på den ort du bokar.

Efter du har bokat och lagt beställningen så lägger vi upp ett konto till dig i teoriportalen så snart vi kan (högst inom 24h) och mailar ut en bokningsbekräftelse tillsammans med dina inloggningsuppgifter.

Priset 3.495 :- förutsätter att du tar med din egen vattenskoter. Vill du hyra vattenskoter så kostar det 795 :- /person och då ingår försäkring i priset.

När du bokar din utbildning hos VK Vattenskoterutbildning godkänner du att din data behandlas enligt vår integritetspolicy.

 

Återigen stort tack för ditt förtroende!

Välkommen till oss på VK Vattenskoterutbildning önskar

Daniel & Isak

William, 'Arvid, & Jonathan.

Teori online för vattenskoter på datorn

Om utbildningen

Detaljerad beskrivning av utbildningen.

bottom of page