top of page

Förarbevis för vattenskoter

Stockholm

- I samarbete med Fordonshuset & ATV Shopen

Vi på VK Vattenskoterutbildning håller utbildningar för förarbevis för vattenskoter i Stockholm.


Vi öppnade vår verksamhet i Stockholm säsongen 2023 tillsammans med våra partners Fordonshuset & ATV Shopen, som är auktoriserade återförsäljare av BRP & Sea-Doo. Tillsammans med Fordonshuset & ATV Shopen erbjuder vi utbildning inom vattenskoterkörning för alla stockholmare som vill ta sitt förarbevis för vattenskoter i Stockholm. 

 

Precis söder om Stockholm vid Morarnas båtklubb i Haninge håller vi våra utbildningar i södra Stockholm. I Norra Stockholm i Åkersberga i Trälhavets båtklubb håller vi utbildningar med närhet till norra Stockholmsområdet. På båda platserna finns det en bra ramp och bra möjligheter för parkering.

Ta ditt vattenskoter körkort med oss i Stockholm!

 

Vill du ta körkort för vattenskoter i Stockholm? Då har du kommit helt rätt! VK Vattenskoterutbildning erbjuder intensivkurser som kan göra det möjligt för dig att ta vattenskoter körkort i Stockholm på bara 48 timmar. För dig som föredrar att ta utbildningen i ett lugnare tempo, går det givetvis också bra. Vårt erfarna team på VK Vattenskoterutbildning ser till att du som elev får all den rätta kunskapen och erfarenheten som krävs för att bli en skicklig vattenskoterförare. Genom vår smidiga läroplattform får du tillgång till nödvändig teoretisk kunskap, varvat med lärarledda genomgångar av teorin, för att du ska lära dig på bästa möjliga sätt. 


Vill du veta mer om förarbevis för vattenskoter i Stockholm? På länken nedan kommer du till bokningssidan för Stockholm. Du kan läsa mer kring utbildningen generellt under sidan om utbildningen. Vi hoppas att vi ses på utbildningen och att du vill ta förarbevis för vattenskoter med oss i Stockholm!

Körkort för vattenskoter i Stockholm - Hur går det till?

För att ta ditt körkort för vattenskoter med VK Vattenskoterutbildning behöver du först och främst anmäla dig till vår intensivkurs i Stockholm. När du anmält dig kommer du få tillgång till vår teoriportal. Här kan du följa din utbildning och se dina framsteg via övningsfrågorna. Nästa steg är lärarledd teori, där vi fördjupar dina kunskaper inom teorin bakom vattenskoterkörning. Detta kan ske antingen digitalt på distans eller fysiskt på plats. Efter fördjupningen i teorin kommer du få genomföra ett teoriprov. Slutligen ger du dig ut på vattnet med våra instruktörer för att lära dig köra vattenskoter på ett säkert sätt. Efter avslutat teoriprov och genomförd utbildning får du ett förarbevis och du är nu redo att njuta av att köra vattenskoter fritt!

Hur snabbt kan jag ta mitt förarbevis för vattenskoter i Stockholm?

 

På VK Vattenskoter gör våra intensivkurser det möjligt för dig att ta ditt vattenskoterkörkort på nolltid. Du kan göra klart hela kursen och få ditt förarbevis för vattenskoter i Stockholm på bara 48h. Om du inte har bråttom rekommenderar vi dig att ta det i din egen takt.

Vill du att vi håller vattenskoterutbildningen hos dig?

 

Om ni är en grupp eller kanske en familj, så kan vi komma ut till er och hålla vattenskoterutbildningen på plats hos er. Hör bara av er till oss så försöker vi i så stor mån vi kan komma ut och hålla utbildningen där det passar er. Kanske bor ni i Södertälje, Norrtälje eller Uppsala? Vi är flexibla och försöker alltid hjälpa till med körkort för vattenskoter i er närhet, även utanför Stockholm. 

Vi på VK Vattenskoterutbildning hoppas att vi får förtroendet att hjälpa till med ert förarbevis för vattenskoter!

bottom of page