top of page
Bild på Vänersborgs hamn

Om oss på VK Vattenskoterutbildning

Varmt välkommen till oss på VK Vattenskoterutbildning!

Västkustens Vattenskoterutbildning AB startade sommaren 2021 då kravet från Transportstyrelsen på förarbevis för vattenskoter stod för dörren. Företaget startades av Daniel & Isak som ursprungligen kommer ifrån Vänersborg. Allt eftersom företaget har växt så har fler anslutit sig och idag drivs Västkustens Vattenskoterutbildning AB av oss alla tillsammans. I takt med att vi utbrett vår verksamhet utanför västkusten så heter Västkustens Vattenskoterutbildning sedan maj 2022 istället VK Vattenskoterutbildning.

 

Idén började med att de båda ville göra det så smidigt, roligt och lärorikt som möjligt att ta förarbevis för vattenskoter. Konceptet grundar sig i att erbjuda en smidig utbildning med rätt innehåll och stor vikt på högst möjliga tillgänglighet för våra elever. Både vad gäller personlig hjälp, men även att kunna erbjuda utbildning i allas närhet.

Inför sommaren 2024 så finns VK Vattenskoterutbildning på hela 19 orter i Västsverige, södra Sverige och Stockholm. Vi är därmed en av de utbildningsanordnare som erbjuder utbildningar på flest orter i hela Sverige. Vi finns i Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland, Skaraborg, Halland, Småland, Skåne samt Stockholm. Vi har fördelat ut det på orterna: Göteborg, Stockholm, Jönköping, Uddevalla, Vänersborg, Alingsås, Lidköping, Halmstad, Smögen & Kungshamn, Strömstad, Mellerud, Kungsbacka, Varberg, Båstad, Falkenberg, Helsingborg, Skövde och Karlstad. Utöver de orter vi redan finns på så kommer vi gärna ut och håller utbildningar just precis där våra elever finns ifall man anmäler sig som en grupp. Vår ambition är att vara så flexibla det bara går med både geografisk plats och tid.

Vi jobbar med ett tätt samarbete med våra återförsäljare Rodins Marin i Uddevalla och Hunnebostrand, Börjessons ATV i Alingsås, Nika motors i Getinge/Halmstad, Motomek i Lidköping, Westbike i Mellerud, Skövde 4hjulingar i Skövde samt Fordonshuset i Stockholm.

Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig med ditt förarbevis och lovar i gengäld ett personligt bemötande och kundservice av högsta nivå. Vill du veta mer om oss är du varmt välkommen att kontakta oss när som helst så hjälper vi mer än gärna till med de funderingar du kan tänkas ha.

Hoppas vi ses i framtiden!

Varma önskningar

Bild på instruktör för vattenskoter
Bild på instruktör för vattenskoter
Bild på instruktör för vattenskoter
Bild på instruktör för vattenskoter

William
Instruktör

Andreas
Operativt ansvarig

Linus
Instruktör

Pontus
Instruktör

Bild på grundarna av VK Vattenskoterutbildning

Isak & Daniel
Grundare av VK Vattenskoterutbildning

bottom of page