top of page

Förarbevis för vattenskoter

Göteborg

VK Vattenskoterutbildning håller utbildningar som ger dig förarbevis för vattenskoter i Göteborg. Just Göteborg är vår mest populära ort och vi har utbildat flera hundra elever här. 

Göteborg är orten som gjort oss till den största utbildningsanordnaren för förarbevis för vattenskoter i hela Västra Götalands län.​

Vi lägger i våra vattenskotrar på Hinsholmens hamn intill Långedrag. Hamnen är stor och vi samlas på den plats som heter Hinsholmskilen. Adressen är Tandkullegatan 11, Göteborg.

Hitta via google maps: https://goo.gl/maps/ZsQksBX4gvuUn3CF8

Ta ditt körkort för vattenskoter med oss i Göteborg!

 

Vill du ta körkort för vattenskoter i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! Vi på VK Vattenskoterutbildning hjälper dig att ta ditt körkort på nolltid. Våra intensivkurser erbjuder utbildning inom vattenskoterkörning för dig som vill ta körkort i vattenskoter i Göteborg. Med hjälp av vår smidiga läroplattform kan du smidigt ta del av den teoretiska kunskapen som behövs för att ta ditt körkort för vattenskoter, men vi erbjuder också lärarledda teoretiska genomgångar för att du ska lära dig på bästa möjliga sätt.

På länken intill kommer du till bokningssidan för Göteborg. Du kan läsa mer kring utbildningen generellt under sidan om utbildningen. Vi hoppas att vi ses på utbildningen och att du vill ta förarbevis för vattenskoter med oss i Göteborg!

Körkort för vattenskoter i Göteborg - Hur går det till?

 

För att ta ditt körkort för vattenskoter med VK Vattenskoterutbildning behöver du först och främst anmäla dig till vår intensivkurs i Göteborg. När du anmält dig kommer du få tillgång till vår teoriportal. Här kan du följa din utbildning och se dina framsteg via övningsfrågorna. Nästa steg är lärarledd teori, där vi fördjupar dina kunskaper inom teorin bakom vattenskoterkörning. Detta kan ske antingen digitalt på distans eller fysiskt på plats. Slutligen ger du dig ut på vattnet med våra instruktörer för att lära dig köra vattenskoter på ett säkert sätt. Efter avslutat teoriprov och genomförd utbildning får du ett förarbevis och du är nu redo att njuta av att köra vattenskoter fritt!

Hur snabbt kan jag ta mitt förarbevis för vattenskoter i Göteborg?

 

På VK Vattenskoter gör våra intensivkurser det möjligt för dig att ta ditt vattenskoterkörkort på nolltid. Du kan göra klart hela kursen och få ditt förarbevis för vattenskoter i Göteborg på bara 48h. Om du inte har bråttom rekommenderar vi dig att ta det i din egen takt. 

Vill du att vi håller vattenskoterutbildningen hos dig?

 

Om ni är en grupp eller kanske en familj, så kan vi komma ut till er och hålla vattenskoterutbildningen på plats hos er. Hör bara av er till oss så försöker vi i så stor mån vi kan komma ut och hålla utbildningen där det passar er. Kanske bor ni i Mölndal, Lerum eller Torslanda? Vi är flexibla och försöker alltid hjälpa till med körkort för vattenskoter i er närhet, även utanför Göteborg. 

Vi på VK Vattenskoterutbildning hoppas att vi får förtroendet att hjälpa till med ert förarbevis för vattenskoter!

bottom of page